Τρόποι αποστολής

Α) Αποστολή με μεταφορική εταιρεία.

Τα έπιπλα και οι πολύ μεγάλου βάρους παραγγελίες έχουν διαφορετική χρέωση η οποία γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως με το κατάστημα. Η αποστολή αυτών γίνεται με μεταφορική και η παράδοση είναι στο συνεργαζόμενο πρακτορείο, εκτός αν, κατόπιν συνεννόησης, παραδοθεί στο πεζοδρόμιο της διεύθυνσης παράδοσης. Τα προϊόντα ανοίγονται και ελέγχονται πριν από την αποστολή  θα πρέπει να ελέγχονται και κατά την παράδοση. Τα νησιά έχουν άλλες χρεώσεις και εξαιρούνται από τα δωρεάν μεταφορικά, τα οποία ισχύουν για αγορές άνω των 300 ευρώ.

Ενδεικτικά το κόστος μεταφοράς ξεκινάει από 5,00€ το δέμα  για χερσαίους προορισμούς. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση με το κατάστημα.

Β) Αποστολή με courier.

Μέχρι 100 € ισχύει η αντικαταβολή με χρέωση 2 €. Η παράδοση γίνεται στην πόρτα σας, κατόπιν τηλεφωνικής συννενόησης με την courier. Τα προιόντα ελέγχονται πρίν την αποστολή και θα πρέπει να ελέγχονται και κατά την παράδοση. Η παράδοση με courier προτείνεται για δέματα βάρους μικρότερου των 10 κιλών.

Για  χερσαίους προορισμούς (εντός Ελλάδας),  το κόστος αποστολής διαμορφώνεται  ενδεικτικά στα  4,00 € ,για δέματα βάρους μέχρι 6 Kg, ενώ για αγορές άνω των 300 ευρώ είναι δωρεάν.

Γ) Παραλαβή από το κατάστημα μας.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στην Επταπυργίου 77, χωρίς καμμία χρέωση. Για τα ετοιμοπαράδοτα μπορείτε να τα έχετε και την ίδια στιγμή! Οι παραγγελίες ελέγχονται επι τόπου.

Το σύστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν είναι συνδεδεμένο on line με την αποθήκη οπότε δεν γνωρίζει την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Εάν το προϊόν που διαλέξατε δεν είναι διαθέσιμο το σύστημα θα επιτρέψει την ολοκλήρωση της παραγγελίας αλλά θα ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητα ή για τον χρόνο παράδοσης μέσω e mail ή τηλεφώνου. Μπορείτε να μας στείλετε e mail ρωτώντας για την διαθεσιμότητα του κωδικού που σας ενδιαφέρει.Δεν ενημερωνόμαστε για τα e mail τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Η εταιρεία GUARANTEE Μπερνάδου Ν. & Μ. Ο.Ε. δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που προκύπτουν απότις μεταφορικές ή καιρικά φαινόμενα ή ακόμα και έκτακτες περιπτώσεις.Οι τυχών ζημίες που μπορεί να προκύψουν από την μεταφορά του προϊόντος από την εκάστοτε εταιρεία θα λύνεται κατόπιν συνεννόησεις.