Από την στιγμή που αρχίζετε την ανακαίνιση ή το χτίσιμο του σπιτιού, όλα θέλουν λεφτά!

Το budget  πάντα ξεφεύγει και η αρχική ιδέα αλλάζει λόγο καταστάσεων. Το ένα υλικό δεν υπάρχει, ο ταδε μάστορας δεν μπορεί, και πάει λέγοντας. Πρέπει να συνδυάσετε τα συνεργεία με τα υλικά και να οργανώσετε πολλά πράγματα μαζί. Και φυσικά αυτό που ακούτε συνέχεια, είναι "αυτό θα το έχεις για μια ζωή". Τα πλακάκια, τις συσκευές, τα έπιπλα, τις βρύσες.....

Όταν λοιπόν φτάνουμε στο τέλος, λεφτά και υπομονή ..δύσκολα! Έλα όμως που οι λεπτομέρειες στο τέλος θα ομορφύνουν και θα δώσουν αξία στο αποτέλεσμα! Τα φωτιστικά, τα χαλιά και οι πίνακες κάνουν το οίκημα, σπίτι. Ειδικά τα φωτιστικά είναι σαν τα κοσμήματα στο ντύσιμο. Δίνουν στον χώρο μια άλλη χάρη.

Μην ξεχνάτε οτι ο ακριβός καναπές και η υπερσυχρονη κουζίνα σας, στα σκοτάδια δεν φαίνονται! Πρέπει ο φωτισμός να είναι επαρκής για αρχή και το σχέδιο να έχει συνοχή με τον χώρο και την χρήση του.

Οπότε υπομονή μέχρι το τέλος αν θέλετε το αποτέλεσμα να σας αποζημιώσει για τα χρήματα και τον χρόνο που διαθέσατε. Δώστε σημασία και χρόνο στις επιλογές σας, άλλωστε έχετε πιο πολλά να συνδυάσετε όσο τελειώνει το σπίτι αφου έχει περισσότερα αντικείμενα.  Το φωτιστικό μπορεί να απογειώσει ή να.. προσγειώσει έναν χώρο. Μία δαπέδου μπορεί να κάνει το σπίτι πιο ζεστό, ένα πορτατίφ την κρεβατοκάμαρα πιο ενδιαφέρον.

Για αυτόν τον λόγο, δώσε σημασία στην λάμπα!!