Μόδα είναι και γυρίζει, οπότε λογικό είναι να επανέλθει στο προσκήνιο το floral στιλ. Αυτή η τάση κατακλύζει τα περιοδικά διακόσμησης και τις ανοιξιάτικες γκαρνταρόμπες μεγάλων οίκων μόδας ξεκινώντας από πέρυσι και συνεχίζοντας φέτος πιο δυναμικά. Λουλούδια σε ρούχα, τσάντες, ταπετσαρίες, πλακάκια και όπου μπορείτε να φανταστείτε.

Με την λέξη floral design ουσιαστικά εννοούμε την τέχνη να φτιάξουμε με φυτά και λουλούδια ισορροπημένους συνδυασμούς. Φυσικά υπάρχουν διάφορα στυλ floral όπως τα ανατολίτικό που είναι επηρεασμένο κυρίως από την Ιαπωνία, το δυτικό που είναι πιο γεωμετρικό και τέλος το ευρωπαϊκό στυλ που εστιάζει στο χρώμα και την ποικιλία.

Είναι μια ζωντανή, χαριτωμένη πινελιά και μας δίνεται πια η δυνατότητα να προσαρμόσουμε το floral ακόμα και στη vintage διακόσμηση μας.

Τα χρώματα της φύσης και τα σχήματα των λουλουδιών επιβάλλονται και ανανεώνουν τον χώρο σας και μαζί και την διάθεσή σας. Βάλτε απλά μερικές γλάστρες στον χώρο σας ή και για τους πιο τολμηρούς μία ταπετσαρία με φυτά, θα δώσει πνοή στο σαλόνι σας.

Η νέα ιδέα είναι το εσωτερικό του σπιτιού να θυμίζει… φύση, από το πιο ρομαντικό στυλ μέχρι το Africa. Με κούνιες-πολυθρόνες κρεμαστές από το ταβάνι σε bamboo και  αιώρες σε σαλόνια, ράφια με λουλούδια σε τοίχους και διαχωριστικά γεμάτα μικρές ζαρντινιέρες.

Απολαύστε λοιπόν την διαφορετικότητα που προσφέρει αυτή η νέα τάση!