Σχετικά με εμάς


Η εταιρία

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1992 από τον Απόστολο και την Μαρία Μπερνάδου. Σταδιακά και με πολύ προσεκτικές επιλογές στις αγορές, το ιδιόκτητο κτήριο «ντύθηκε» με φωτιστικά και μικροέπιπλα από κλασικά και μοντέρνα σχέδια. Στην πορεία η Μάγδα και η Ναταλία Μπερνάδου προστέθηκαν στο δυναμικό της εταιρείας. Οι σπουδές και των δυο στην διακόσμηση και οι πιο μοντέρνες ιδέες βοήθησαν την ήδη αναγνωρισμένη επιχείρηση.

Πιστεύουμε στην μοναδικότητα του κάθε σπιτιού και σας προτείνουμε φωτιστικά και διακοσμητικά σε συνδυασμούς που να εκφράζουν το χαρακτήρα σας! Τα φωτιστικά είναι κάτι που γνωρίζουμε καλά και η διακόσμηση το πάθος μας! Με την εμπειρία των χρόνων και τις δυνατότητες μας, θα βρούμε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας γούστο.

Λόγο εξέλιξης του εμπορίου το 2009 δημιουργήθηκε site της εταιρείας και το 2012 e-shop, για ηλεκτρονικές αγορές. Από τότε μέσω του guaranteelight.gr και των κοινωνικών δικτύων, (twitter, googlemybusiness, facebook, Instagram, pinterest ), είμαστε ενεργοί στα δρώμενα του διαδικτύου. Αρ.ΓΕΜΗ 59106304000.